Costul transportului catre adresa mentionata este suportat integral de catre firma noastra, daca produsele sunt marcate cu sigla ”Transport gratuit”.

Pentru a beneficia de transportul gratuit comenzile se platesc integral in avans.

Printre produsele comercializate de noi exista si unele ce nu beneficiaza de transport gratuit. In acest caz, exista posibilitatea ca in comanda dumneavoastra sa existe produse ce vor genera costuri suplimentare de transport, acele costuri va vor fi communicate in momentul in care o sa fiti contactati pentru confirmarea comenzii.

Livrarile se efectueaza in mai multe moduri, in functie de solicitarile si nevoile dumneavoastra:

Vom livra produsele comandate printr-una din metodele mentionate anterior, termenul de livrare fiind comunicat in urma finalizarii comenzii, in functie de produsele alese si de disponibilitatea acestora (in stoc/stoc critic/nu exista stoc).

In cazul in care pe comanda dumneavoastra sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua in considerare cel mai mare dintre aceste termene.

Pentru a beneficia de transport gratuit in cazul comenzilor online, verificati listele de localitati de mai sus. Livrarea gratuita se poate face doar in aceste localitati.

Transportul este gratuit, fiind suportat integral de catre compania noastra in urmatoarele cazuri:

  • produsele din comanda plasata au fiecare mentiunea de Transport Gratuit

  • comanda are valoarea finala de minim 5000 lei