Afișez toate cele 7 rezultate

Sistemul nostru de prindere pentru panouri fotovoltaice este compus din mai multe piese. Fiecare are rolul său specific în asigurarea unui montaj sigur și eficient pe acoperisul dvs.

Sistem prindere panouri fotovoltaice

  • Profilele transversale formează cadrul de susținere al sistemului de prinderi
  • Legătura de pivotare fixează unghiul de înclinare a panourilor fotovoltaice. Elementul este reglabil și foarte versatil, fiind un element esențial al sistemului dacă vă doriți un sistem fotovoltaic cu înclinație mai mare decât cea a acoperișului.
  • Brida de capăt și brida dublă asigură legarea panourilor de profilele transversale și formarea randurilor
  • Piesele de încrucișare dublă și simplă fixează traversele perpendiculare de susținere a sistemului de prinderi
  • Colțarul de legătură fixează traversa ce stabilește unghiul de înclinare a panourilor de traversa care susține panourile. Este un element esențial al sistemului dacă va doriți un sistem fotovoltaic cu inclinație mai mare decât cea a acoperișului.

Toate aceste piese sunt fabricate din oțel. Acesta trece printr-un proces complex de tratare a suprafeței, care include curățarea, degresarea și aplicarea unui tratament special de pre-tratare. Apoi, suprafața este grunduită și vopsită în câmp electrostatic, oferind o protecție superioară împotriva coroziunii și un aspect estetic plăcut.