Sistemul nostru de prindere pentru panouri fotovoltaice este compus din mai multe piese, fiecare având rolul său specific în asigurarea unui montaj sigur și eficient

  • Profilele transversale formează cadrul de susținere al sistemului de prinderi
  • Legătura de pivotare fixează unghiul de înclinare a panourilor fotovoltaice. Elementul este reglabil și foarte versatil, fiind un element esențial al sistemului dacă vă doriți un sistem fotovoltaic cu înclinație mai mare decât cea a acoperișului.
  • Brida de capăt și brida dublă asigură legarea panourilor de profilele transversale și formarea randurilor
  • Piesele de încrucișare dublă și simplă fixează traversele perpendiculare de susținere a sistemului de prinderi
  • Colțarul de legătură fixează traversa ce stabilește unghiul de înclinare a panourilor de traversa care susține panourile. Este un element esențial al sistemului dacă va doriți un sistem fotovoltaic cu inclinație mai mare decât cea a acoperișului.

Toate aceste piese sunt fabricate din oțel. Acesta trece printr-un proces complex de tratare a suprafeței, care include curățarea, degresarea și aplicarea unui tratament special de pre-tratare. Apoi, suprafața este grunduită și vopsită în câmp electrostatic, oferind o protecție superioară împotriva coroziunii și un aspect estetic plăcut.

Afișez toate cele 7 rezultate